Skip to main content

Modra številka 080 22 86 - do naložbe z nasvetom

V poplavi informacij, čedalje večji množici različnih naložbenih možnosti in hitrem tempu, ki ga narekuje sodobno življenje, je naložbeni nasvet pred ustrezno naložbo prihrankov čedalje bolj koristen.

V družbi NLB Skladi smo zato uvedli brezplačno modro številko 080 22 86, prek katere se lahko dogovorite za termin in lokacijo posveta z usposobljenim svetovalcem na več kot sto različnih lokacijah v Sloveniji.

Glavne prednosti

  • celovita obravnava: skupaj z nami določite vaš finančni profil,
  • dostopnost: dogovorite se lahko za lokacijo in termin posveta, ki vam najbolj ustreza,
  • strokovnost: posvet z usposobljenimi finančnimi svetovalci.

Osnovne informacije

Celovita obravnava

Kako prihranke razporediti donosno, a z za vas sprejemljivim tveganjem? Kolikšen del premoženja ohraniti v varnih naložbah in koliko premoženja izpostaviti bolj tveganim naložbam z višjo pričakovano donosnostjo? Odgovore prinaša naložbeni nasvet.

Dostopnost

Dogovorite se za posvet s finančnim svetovalcem, pri čemer boste lahko izbrali želeno lokacijo in termin, ki vam najbolj ustreza.

Strokovnost

Posvet z usposobljenimi finančnimi svetovalci, ki vam bodo svetovali, kako prerazporediti vaše premoženje in kateri vzajemni skladi oziroma podskladi krovnega sklada NLB Skladi oziroma njihova kombinacija v največji meri ustreza vašemu finančnemu profilu.

NLB 2012 Vse pravice pridržane.

Piškotki

PiškotkiSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.