Skip to main content

Nudimo vam več kot vzajemne sklade

Naložbeni nasvet je dragocen

V NLB Skupini se zavedamo, da je ponudba vzajemnih skladov in podskladov na trgu čedalje večja. Čeprav je večja izbira za vlagatelja koristna, se hkrati povečuje tuditveganje, da bo vlagatelj izbral produkt, ki zanj ni ustrezen. Vzajemni skladi so namreč zelo različni, razlikujejo pa se tudi vlagatelji. Vsak ima posebne finančne cilje, finančne razmere, odnos do tveganja in izkušnje s tovrstnim varčevanjem. Ne glede na ponudbo na trgu bodo ključni dejavniki uspešnega nalaganja tudi v prihodnosti nespremenjeni. Ključ do uspešnega varčevanja v vzajemnih skladih (in v vrednostnih papirjih nasploh) je danes in jutri izbira take kombinacije naložb, ki ustreza finančnemu profilu vlagatelja in dosledno dolgoročno vztrajanje pri ustrezno začrtani naložbeni politiki.
 

V NLB Skupini se potreb in dilem varčevalcev zavedamo, zato smo za vas v okviru krovnega sklada NLB Skladi  razvili celovito ponudbo konkurenčnih podskladov, ki vsebujejo naložbe z vseh pomembnejših kapitalskih trgov in gospodarskih panog v svetu. Poleg tega vam s strokovnim nasvetom pomagamo pri opredelitvi ustrezne naložbene usmeritve in izbiri ustreznih podskladov in njihovih kombinacij. Z vami bomo s strokovnim nasvetom tudi ves čas nalaganja, ne glede na kratkoročne dogodke na kapitalskih trgih.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 22 86 in se dogovorite za posvet s finančnim svetovalcem, ne spreglejte pa tudi naših  prispevkov, ki vam bodo v pomoč pri naložbenih odločitvah.

NLB 2012 Vse pravice pridržane.

Piškotki

PiškotkiSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.