Skip to main content

Varčevanje za plemenitenje premoženja

Želite svoje premoženje zgolj ohranjati ali tudi povečevati – plemenititi? Varčevanje v vzajemnih skladih je najpogostejša izbira v razvitem svetu za plemenitenje sredstev, saj omogoča posredno varčevanje v delnicah in obveznicah iz celotnega sveta in raznolikih dejavnosti. Svoje prihranke tako na enostaven in varen način naložite v velike svetovne korporacije, kot so na primer Apple, Microsoft, BMW, Deutsche Bank in druge.

Naložbe podskladov krovnega sklada NLB Skladi

Ali ste vedeli?

Premoženje podskladov je ločeno od družbe za upravljanje, skrbnika in distributerja. Podsklad ne more v stečaj, vaši prihranki so naloženi v delnice in obveznice, hranjene pri globalnem skrbniku (Bank of New York Mellon).

Zakaj sredstva plemenititi v podskladih krovnega sklada NLB Skladi?

  • Strokovno upravljanje: podsklade krovnega sklada NLB Skladi upravljajo izkušeni upravitelji premoženja z zaledjem v strokovnem teamu finančnih analitikov. Dnevno spremljajo dogodke na kapitalskih trgih in skrbno analizirajo družbe, ki so kandidati za vključitev v portfelj podskladov.
  • Nadpovprečna pričakovana donosnost: pričakovana donosnost za delniške podsklade znaša 9 % letno, za uravnotežene podsklade 7 % letno in za obvezniške podsklade 5 % letno
  • Visoka likvidnost: kadarkoli lahko zahtevate izplačilo privarčevanih sredstev. Denar je nakazan na račun najkasneje v šestih delovnih dneh od podaje zahteve za izplačilo, praviloma pa tudi več dni hitreje. Pri tem ni nobenih skritih stroškov "predčasnega odkupa".
  • Naložbeni paketi: z NLB Skladi naložbenimi paketi lahko varčujete še bolj razpršeno in ceneje.
  • Pestra izbira: želite višjo donosnost ob več prevzetega naložbenega tveganja ali pa ste se za nižje tveganje pripravljeni odreči delu potencialne donosnosti? 20 podskladov krovnega sklada NLB Skladi ponuja rešitev za vsako naložbeno željo.
  • Strokovni nasvet: pri izberi ustreznega podsklada za plemenitenje vaših prihrankov vam pomagajo naši pooblaščeni komercialisti na enem od preko 100 vpisnih mest NLB Skladi.
  • Nizki stroški: NLB Skladi za večja vplačila (že nad 5.000 EUR) ponujamo popuste na vstopne stroške, dodatne popuste ponujamo za NLB Skladi - Naložbene pakete, upravljavske provizije pa so zelo konkurenčne.

Kateri podskladi so najprimernejši za plemenitenje premoženja?

Za plemenitenje premoženja je lahko primeren vsak od 18 podskladov krovnega sklada NLB Skladi. Odvisno od želene donosnosti in pripravljenosti za sprejemanje tveganj. Za vlagatelje, ki bi plemenitili zneske, višje od 3.000 EUR, so za plemenitenje izrazito primerni NLB Skladi - Naložbeni paketi. Za zelo previdne vlagatelje pa imamo v NLB Skupini stroškovno zelo ugodne kombinacije z bančnimi depoziti - NLB Naložbeni par.

Kakšne so vaše želje?

Zanima me izključno donosnost, tveganje me ne skrbi.

Prednost dajem pričakovani donosnosti, a ob sprejetem razumnem tveganju.

Približno enako si želim donosnosti kot me skrbi naložbeno tveganje

Cenim varnost, pričakovana donosnost je zame manj pomembna

NLB 2012 Vse pravice pridržane.

Piškotki

PiškotkiSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.