16. 07. 2019

Pregled nad vašimi naložbami vedno in povsod – mobilna aplikacija NLB Skladi

NLB Skladi mobilna aplikacija je brezplačna aplikacija, ki vam bo omogočila hiter in varen pregled nad vašim varčevanjem v krovnem skladu NLB Skladi 24/7. Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android!

IOSIOS2

Vaše naložbe sodijo v vaš žep, kar vam omogoča mobilna aplikacija NLB Skladi:

-       pregled privarčevanih sredstev,

-       pregled vplačil in izplačil,

-       simulacije potencialnih davčnih obveznosti,

-       informacije o aktualnih dogodkih na kapitalskih trgih,

-       urejanje osebnih podatkov.

Mobilna aplikacija NLB Skladi je zaščitena z vašo osebno PIN številko / prstnim odtisom / prepoznavo obraza, ki v kombinaciji z aktivacijsko kodo in serijsko številko nudi popolno zaščito nad vašimi osebnimi podatki. 

Do BREZPLAČNE mobilne aplikacije NLB SKLADI v 3 korakih: 

  • REGISTRACIJA: Prvo registracijo za vas opravi osebni bančnik z licenco za trženje krovnega sklada NLB Skladi v NLB Poslovalnici, NLB Privatnem bančništvu ali na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o. Proces registracije lahko preko telefona za vas opravi tudi pooblaščena oseba z dovoljenjem za trženje vzajemnih skladov v NLB Kontaktnem centru (01 477 2000). Za registracijo morate svetovalcu zaupati vašo telefonsko številko in elektronski naslov.

  • NAMEŠČANJE: Prenesite mobilno aplikacijo NLB Skladi na svoj telefon s pomočjo trgovine Google Play ali App Store, oziroma uporabite QR kodo: 

ANDROID + iOS

  • AKTIVACIJA: za aktivacijo mobilne aplikacije potrebujete serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ju boste prejeli po elektronski pošti oziroma SMS sporočilu. Po aktivaciji za varno uporabo določite svojo PIN številko, ki je ne delite z nikomer.

 

Nazaj