NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

Družba NLB Skladi razvija naložbeno-varčevalne produkte upoštevaje cilj doseganja dolgoročnih varčevalnih ciljev vlagateljev. Na vpisnih mestih skuša pomagati pri izbiri vzajemnega sklada ali portfelja gospodarjenja, ki v največji meri ustreza varčevalnim ciljem, finančnim razmeram ter odnosu do tveganja stranke ali vlagatelja.

Premoženje vlagateljev in strank upravljajo dobro usposobljeni upravitelji, ki imajo zaledje v analitski službi, ki s ciljem doseganja uspešnosti upravljanja premoženja nenehno raziskuje dogajanja na borzah in finančnih trgih nasploh, gospodarstva, gospodarske panoge in podjetja. Upravitelji premoženja poskrbijo tudi, da pri upravljanju premoženja naložbe vzajemnega sklada oziroma portfeljev strank dovolj razpršijo, da vlagatelji in stranke po nepotrebnem ne sprejemajo previsokega naložbenega tveganja.

Družba pri poslovanju zasleduje stroga načela upravljanja s tveganji, ki omejujejo izpostavljenost družbe in vlagateljev prekomernim tveganj ter nadzirajo sprejeta tveganja poslovanja, ter z učinkovitim sistemom notranjih kontrol, ki obsega poleg funkcije upravljanja s tveganji tudi funkcijo zagotavljanja skladnosti in funkcijo notranje revizije, zagotavlja varnost, stabilnost, zakonitosti in transparentnost poslovanja.

Kako upravljamo premoženje?

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri