10. 04. 2018

Zmagovalna rešitev za mobilno aplikacijo mSkladi je rešitev, ki jo je pripravilo podjetje Kamino.

zmagovalec natečaja mSkladi

Z leve proti desni: Kruno Abramovič (NLB Skladi), Blanka Košmerlj (NLB Skladi), Andrej Slapnik (Kamino), Žan Ilič (Kamino), Blaž Bračič (NLB Skladi) in Aleksandra Brdar Turk (NLB Skladi)

NLB Skladi so danes v Centru inovativnega podjetništva NLB razglasili zmagovalca natečaja za pripravo oblikovne podobe nove mobilne aplikacije mSkladi. Od prejetih predlogov je strokovna komisija NLB Skladov izbrala rešitev, ki so jo pripravili v podjetju Kamino, specializiranemu razvijalcu mobilnih aplikacij. Ob razglasitvi so zmagovalci prejeli tudi ček v vrednosti 1.000 EUR neto vplačila v vzajemni sklad po izbiri.

Aleksandra Brdar Turk, članica uprave NLB Skladi je ob tem povedala: »Strokovna komisija je pregledala vse prispele predloge in izbrala rešitev Kamina. Rešitev, ki so jo pripravili v podjetju Kamino je obenem inovativna in preprosta za uporabo ter zelo pregledna. Verjamemo, da jo bodo stranke hitro osvojile in redno uporabljale za pregledovanje naložb v NLB Skladih«.

V nadaljevanju je ekipa Kamina rešitev podrobno predstavila zbranim poslušalcem. Predstavitve so se namreč udeležili tudi sodelavci iz poslovne mreže ter drugih organizacijskih enot NLB, kateri so se brez izjeme strinjali, da gre za kakovostno rešitev, ki bo strankam koristila.

Žan Ilič, kreativni direktor Kamino: »Z velikim veseljem in strastjo smo se lotili priprave predloga za aplikacijo mSkladi. Redko je, da dajo velike institucije tako proste roke pri podajanju oblikovnih rešitev, kar nam je v ekipi predstavljalo velik strokovni izziv«.

NLB Skladi zmagovalcu iskreno čestitamo!

Nazaj