20. 04. 2022

Z veseljem sporočamo, da je družba NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o. na včerajšnjem dogodku 12. Dan mojih financ v okviru podelitve finančnih nagrad najboljšim vzajemnim in pokojninskim zajamčenim skladom prejela kar 4 odličja za najboljše vzajemne sklade.

Ponosni smo na dosežek največjega in najbolje razpršenega podsklada krovnega sklada, NLB Skladi – Globalni uravnoteženi, ki je prejel najvišjo oceno med slovenskimi mešanimi globalnimi skladi tako za 3 kot za 10-letno obdobje. Za družbo NLB Skladi je to pomembna potrditev uspešnega dela, saj je ta podsklad zaradi odlične razpršenosti in uravnotežene naložbene politike pogosto osnovna izbira naših vlagateljev.

Veseli nas, da posamezni podskladi v naši ponudbi odličja prejemajo že več let, celo zaporedoma ter tudi za različna varčevalna obdobja, kar potrjuje naše dolgoročno in trajno zagotavljanje visoke kakovosti storitve.

Dva podsklada krovnega sklada NLB Skladi zmagovalca v svoji kategoriji v obeh ocenjevanih obdobjih (3 leta in 10 let).

Nagradi za NAJ SKLAD po izboru revije Moje finance sta med podskladi krovnega sklada NLB Skladi prejela dva podsklada, in sicer tako za tri kot za deset letno obdobje.

Družba NLB Skladi je torej prejemnica skupaj 4 laskavih odličij, ki sta jih prejela naslednja podsklada:

  • NLB Skladi – Farmacija in zdravstvo delniški v kategoriji Delniški farmacija in zdravstvo, nagrajen za triletno obdobje,
  • NLB Skladi – Farmacija in zdravstvo delniški v kategoriji Delniški farmacija in zdravstvo, nagrajen za desetletno obdobje,
  • NLB Skladi – Zahodni balkan delniški v kategoriji Delniški balkan, nagrajen za triletno obdobje,
  • NLB Skladi – Zahodni balkan delniški v kategoriji Delniški balkan, nagrajen za desetletno obdobje.

Podsklad NLB Skladi – Zahodni balkan delniški je bil po 10-letni presežni donosnosti tudi čisto na vrhu med vsemi slovenskimi vzajemnimi skladi.

S prejetim izkupičkom odličij in dosežkov smo zelo zadovoljni, med drugim pa ponosni tudi na povprečno oceno 10-letne donosnosti vseh podskladov v upravljanju družbe NLB Skladi, d.o.o.

Dobljena odličja so dokaz našega uspešnega preteklega dela in motivacija za doseganje novih prodajnih mejnikov ter ohranjanje vrednot, ki jih družba NLB Skladi širi že vse od začetka svojega poslovanja. Reviji Moje finance se zato zahvaljujemo za izkazano pohvalo našemu preteklemu delu.

Uspešen pozdrav,

ekipa NLB Skladov

Nazaj