NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

O možnostih, ki jih ponuja neposredno in posredno varčevanje v vrednostnih papirjih in drugih finančnih instrumentih, se lahko posvetujete tudi z naložbenimi svetovalci NLB privatnega bančništva NLB d.d. oziroma kontaktirate neposredno družbo NLB Skladi.

Kontakt:

NLB Privatno bančništvo, NLB d.d.
Tel: 01 476 23 66
E-mail: infopb@nlb.si

NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o.
Tel: 01 476 52 70
E-mail: info@nlbskladi.si

Prednosti posveta z naložbenimi svetovalci

  • Visoka strokovna usposobljenost naložbenih svetovalcev,
  • Bogate izkušnje na področju upravljanja premoženja,
  • Celovit pristop glede naložbenega posveta,
  • Diskretnost.

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.