NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

O možnosti varčevanja v vzajemnih skladih NLB Skladi se pozanimajte v najbližji poslovalnici banke NLB Skupine oziroma pokličite brezplačno modro številko 080 22 86 in se dogovorite za termin posveta z naložbenim svetovalcem.

Kaj potrebujem ob pristopu?

  • Osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
  • davčno številko,
  • številko transakcijskega računa,
  • izpis iz sodnega ali drugega javnega registra (pravne osebe),
  • če pooblaščena oseba ni zakoniti zastopnik pravne osebe, potrebuje notarsko overjeno pooblastilo.

Kako vplačati?

  • z nakazilom na denarni račun vzajemnega sklada s sklicem, ki je naveden na pristopni izjavi prek izvajalcev plačilnega prometa ali sodobnih tržnih poti (NLB Klik)

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.