NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

Značilnosti

  • Najmanjše začetno vplačilo v podsklad znaša 1.000,00 EUR.
  • Vrednost nadaljnjih vplačil mora znašati najmanj 40,00 EUR.
  • Prednost je predvsem v tem, da lahko posameznik, ki danes v podsklad na primer naloži 42.000 evrov, računa na višjo pričakovano donosnost, kot posameznik, ki bo deset četrtletij zapored vsako četrtletje v podsklad naložil po 4.200 evrov.
  • Slabost enkratnega vplačila je, da posameznik sprejema večje tveganje vstopa na trg v napačnem trenutku (npr. tik pred večjim splošnim padcem tečajev vrednostnih papirjev na borznih trgih), kot če bi varčeval postopoma.

Kako do naložbe v vzajemne sklade NLB Skladi?

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.