NLB Skladi

Izračuni Tečajnica

Zakaj postopno varčevanje?

Si predstavljate, da lahko s samo 40 EUR na mesec postanete lastnik družb, kot so Apple, BMW, Bayer, Coca Cola in drugih? Vaših 40 EUR na mesec se plemeniti vzporedno z gibanjem tečajev delnic in izplačanih dividend, obenem pa vam ni potrebno nikakršno poznavanje finančne teorije, poslovanja družb in borznih trgov. Vse te naloge namreč za vas opravijo izkušeni finančni analitiki in upravitelji premoženja.

Postopno varčevanje je tudi odlična zaščita pred škodljivim čezmernim odzivanjem na tekoče dogodke na trgu, saj omogoča, da sredstva v vzajemne sklade vplačujete redno in avtomatično (mesečno, četrtletno, polletno ali letno), s čimer se precej zmanjša tveganje vstopa na trg v napačnem trenutku.

Postopno varčevanje, ki ga ponujajo NLB Skladi, pa ima tudi druge pomembne prednosti:

  • omogoča dodatne popuste pri vstopnih stroških,
  • je zelo prilagodljivo (vlagatelja ne zavezujejo k vplačevanju, fleksibilni sta tudi perioda vplačil ter znesek),
  • omogoča vplačevanje nizkih zneskov (že od 40 EUR naprej).

Postopno varčevanje je še posebej primerno za doseganje dolgoročnih varčevalnih ciljev, kot so varčevanje za dodatno pokojnino (ali predčasno upokojitev), varčevanje za potrebe otrok v prihodnosti ali varčevanje za nakup nepremičnine.

Postopno varčevanje z NLB Skladi - Varčevalnim načrtom

V NLB Skladih lahko varčujete postopno z NLB Skladi - Varčevalnim načrtom.

Prijavite se na e-novice

Varnostna koda

Vaša privolitev je v skladu z Informacijo o varstvu osebnih podatkov v družbi NLB Skladi in velja do preklica ter jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@nlbskladi.si. Dokument Informacija o varstvu osebnih podatkov se nahaja na tej povezavi.

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.