Skip to main content

Arhiv novic 2015

  • - Leto 2015 je bilo dobro za vlagatelje na razvitih delniških trgih, medtem ko so se razvijajoči se trgi slabše odrezali. Kako pa kaže za leto 2016? Več informacij dobite v decembrski številki Analitskega pregleda.

  • - Obveščamo vas, da je NLB d.d. prejela odločbo Agencije za trg vrednostnih papirjev, s katero se je v skladu z določili Zakona o trgu finančnih instrumentov (Ur.l. RS št. 108/10 s spremembami in dopolnitvami) vpisala v register odvisnih borznoposredniških zastopnikov in tako opravlja storitev trženja gospodarjenja s finančnimi instrumenti za družbo NLB Skladi, d.o.o. Tako lahko NLB d.d. (Sektor za privatno bančništvo) v imenu in za račun družbe NLB Skladi, d.o.o., kot izključni zastopnik ponuja storitev gospodarjenja s finančnimi instrumenti strankam oziroma morebitnim strankam, sprejema in posreduje navodila ali naročila strank v zvezi z navedeno storitvijo, prodaja finančne instrumente in svetuje strankam ali morebitnim strankam glede te storitve.

  • - Danes, 9. junija, je na sedežu družbe NLB Skladi potekalo, sedaj že tradicionalno, srečanje z novinarji. Strokovnjaki družbe NLB Skladi so zbranim novinarjem predstavili kam se trenutno splača investirati, ključna tveganja, ki so povezana z Grčijo ter izrazili svoje zadovoljstvo s prebujanjem trga vzajemnih skladov v Sloveniji.

NLB 2012 Vse pravice pridržane.

Piškotki

PiškotkiSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.